Ελεύθερος Τύπος
BUSINESS

Δέκα γυναίκες στέλνουν μήνυμα αγάπης

Το μήνυμα ότι η «Αγάπη είναι η δύναμη που κινεί τα πάντα» έστειλαν δέκα γνωστές στον χώρο τους γυναίκες μαζί με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Θάνια Ιορδανίδου και το Likewoman.gr οι οποίες διοργάνωσαν μια αληθινή γιορτή αγάπης στον χώρο του  St. George Lycabettus.

Αποπνέοντας θετική ενέργεια φόρεσαν και φωτογραφήθηκαν με τα χρωματιστά και γεμάτα μηνύματα κοσμήματα της σχεδιάστριας Θάνια Ιορδανίδου η οποία μέσα από αυτή τη φωτογράφηση ήθελε να μεταφέρει με τον δικό της μοναδικό τρόπο την αισιοδοξία για όσα συμβαίνουν αυτόν τον καιρό γράφοντας επάνω στο κάθε κόσμημα ένα θετικό μήνυμα που αναφέρεται σε θέματα που αντιμετωπίζουμε στην εποχή μας, όπως βία, επιλόχια κατάθλιψη, ανορεξία, παιδοφιλία, αλλά και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, το life coaching, την προστασία των ζώων, ή το αγαπώ το σώμα μου.

Τα άτομα που “αγκάλιασαν” με την παρουσία τους την φωτογράφηση και έστειλαν το καθένα το δικό του μήνυμα, ανάλογα με το θέμα του κοσμήματος που φόρεσαν είναι τα εξής:

Μαρίνα Ασλάνογλου (ηθοποιός): «Αγαπώ το σώμα μου σημαίνει αγαπώ

εμένα! Δεν υπάρχουν πρότυπα, δεν υπάρχει τέλειο. Υπάρχεις εσύ και πως ΣΕ βλέπεις. Γιατί αν σε αγαπάς, το κάθε τι πάνω σου θα είναι γοητευτικό! Και η ‘επιτυχία’ είναι να κάνεις και τους άλλους να σε βλέπουν με τα δικά σου μάτια.»

Ανθή Βούλγαρη (δημοσιογράφος):#αγαπωταζωα

Ραμόνα Βλαντή (Fashion critic stylist): «Η νευρική ανορεξία είναι η 3η

κατά σειρά πιο διαδεδομένη ασθένεια στον κόσμο. Μπορεί να οφείλεται σε ψυχαναγκασμό, ιδιαίτερη ευαισθησία, τάση προς την τελειομανία, όπως και στα υπερβολικά αδύνατα πρότυπα που προβάλλονται συχνά. Μη διστάσετε να μιλήσετε! #oχιστηνανορεξiα»

Θάνια Ιορδανίδου (σχεδιάστρια κοσμημάτων): «Η δύναμη της ψυχής με αρωγό την αγάπη μπορεί να γκρεμίσει την όποια διαφορετικότητα. Ενωμένες όλες μπορούμε!»

Άννα Κοντολέων (Life Coach): «Υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να βάζει κάποιος στόχους και να τους πετυχαίνει; Ο Life Coach είναι ένας συνοδοιπόρος που φωτίζει νέους δρόμους και παίρνοντας τον coachee (εκπαιδευόμενο) από το χέρι του συμπαρίσταται και τον εμψυχώνει. Τον βοηθά να αναγνωρίσει τα ταλέντα του, την αξία του και τον ενεργοποιεί να πάρει την μεγάλη απόφαση και να δημιουργήσει την ζωή που ονειρεύεται. Τον μαθαίνει ότι μπορεί να τα καταφέρει και τον βοηθά να χτίσει αυτοεκτίμηση και να δευσμευτεί ότι θα προσπαθήσει με όλη του την δύναμη! Τέλος είναι εκεί να πανηγυρίσει μαζί του σε όλες του τις επιτυχίες!»

Κέλλυ Λουφάκη (Παραολυμπιονίκης Ξιφασκίας): «Μέσα από μια δύσκολη κατάσταση ανάρρωσης και αποκατάστασης αρχίζεις να αγαπάς και να εκτιμάς όλο και περισσότερο τον εαυτό σου. Καταφέρνεις να ξεπερνάς εμπόδια και να βγαίνεις πιο δυνατή ..εξελίσσεσαι πάντα προς το καλύτερο . Μια υπέροχη φωτογράφιση για καλό σκοπό με σημαντικά μηνύματα όπως η διαφορετικότητα , η ισότητα , η αποδοχή, η ενότητα! Τα υπέροχα κοσμήματα της Θάνιας έχουν όνομα και φωνή. Όπως και όλες οι γυναίκες μαζί.»

Θάλεια Ματίκα (ηθοποιός): «H επιλόχειος κατάθλιψη είναι αντιμετωπίσιμη πάθηση που επηρεάζει περίπου του 13% των γυναικών, μετά τον τοκετό. Mη φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια, αν αισθανθείτε θλίψη, αν νιώσετε φορτωμένη από ενοχές και τύψεις, επειδή δεν αισθάνεστε χαρά για την έλευση του μωρού σας. Μιλήστε με το γιατρό σας και εκείνος θα είναι εκεί για εσάς.  Η πάθηση σας, είναι αντιμετωπίσιμη και μόλις την ξεπεράσετε, θα σας κατακλύσουν, πρωτόγνωρα, υπέροχα συναισθήματα που περιμένατε με τόση αγωνία.»

Μουγκοπέτρου Δήμητρα (δημοσιογράφος): «Mια στις τρεις γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή της θα έρθει αντιμέτωπη με την βία. Σωματική, λεκτική, σεξουαλική, ακόμα και ψυχολογική, η βία θα επηρεάσει εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη. Πίσω από κλειστές πόρτες και στόματα στα πολιτισμένα κράτη, μέχρι την πλήρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε χώρες που οι γυναίκες θεωρούνται κατώτερα όντα, ας αγκαλιάσει η μία την άλλη και ας παλέψουμε όλες, με κάθε ευκαιρία.»

Τζουλιάνα Μπούση (Greek Guide Dogs): «Αυτονομία: Χωρίς αυτήν όλα είναι άδεια.»

Εύη Μίλη (digital marketing): «Η κοινωνία πρέπει να χαρακτηρίζεται από το στοιχείο της διαφορετικότητας, χωρίς να το αποκλείει. Η ενότητα, η ισότητα και η αγάπη είναι το “κλειδί” που ανοίγει κάθε είδους «λουκέτου».

Τάνια Νικολοπούλου (likewoman.gr): «Η σημαντικότητα του ανθρώπου δεν φαίνεται στην διαφορετικότητά του αλλά από τη χαρά και την αγάπη που μας κάνει νιώθουμε όταν είμαστε δίπλα του.»

Τζένη Οικονόμου (likewoman.gr): «Αυτό που πετυχαίνουμε μέσα μας είναι ικανό να αλλάξει το έξω. Ας μοιραστούμε λοιπόν την χαρά και την ευτυχία.»

Ναταλία Ρίζου (μοντέλο): «Μην επιτρέψεις ποτέ δε κανέναν να σου κλέψει τη χαρά. Μάθε να σε αγαπάς πολύ.»

Μέρος των εσόδων από την πώληση των κοσμημάτων της συγκεκριμένης σειράς της φωτογράφησης θα διατεθούν στον οργανισμό «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας-Greek Guide Dogs».

Φωτογράφος: Κωνσταντίνος Γιαννάκης

Styling: Ραμόνα Βλαντή

Social media: Εύη Μίλη

Makeup artist: Εύα Ζαχαριάδου

Οργάνωση φωτογράφησης: Likewoman.gr

Την φωτογράφηση συνόδευσαν τα εδέσματα της delifrance και του la

petite baguette και υπέροχα λουλούδια #styledinego