ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
BUSINESS

Πρωτοποριακή επέμβαση κρυοκατάλυσης της κολπικής μαρμαρυγής στο Ερρίκος Ντυνάν

Newsroom eleftherostypos.gr

Νέοι δρόμοι για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής διανοίγονται με καινοτόμα μέθοδο κρυοκατάλυσης που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Πρόκειται για επέμβαση κρυοκατάλυσης της κολπικής μαρμαρυγής με το πλέον εξελιγμένο σύστημα κρυοκατάλυσης που βρίσκεται σε χρήση σε μικρό αριθμό κέντρων ηλεκτροφυσιολογίας στην Ευρώπη. Το νέο σύστημα έχει ήδη εφαρμοστεί με απόλυτη επιτυχία σε επεμβάσεις κατάλυσης (ablation) από το τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδοτών της Α΄ Καρδιολογικής κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, σηματοδοτώντας και το μέλλον στην επεμβατική μέθοδο ablation.

Το πρωτοποριακό σύστημα επιτρέπει την καλύτερη απόφραξη των πνευμονικών φλεβών και την πιο αποτελεσματική, ταχύτερη και ασφαλή απομόνωσή τους, που αποτελεί και τον στόχο της επεμβατικής διαδικασίας.

«Η εισαγωγή του νέου αυτού συστήματος κρυοκατάλυσης διευρύνει τις θεραπευτικές μας επιλογές στην αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής προσφέροντας τη δυνατότητα για πραγματοποίηση των επεμβάσεων αυτών σε πολύ σύντομο χρόνο (λιγότερο από 60 λεπτά) και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ενώ συγχρόνως η καλύτερη εφαρμογή του συστήματος στις πνευμονικές φλέβες αυξάνει την αποτελεσματικότητα της μεθόδου», επισημαίνει ο διευθυντής της Α’ Καρδιολογικής κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Γεώργιος Ανδρικόπουλος.

Το Τμήμα Ηλεκτροφυσιολογίας του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center αποσκοπώντας στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών κι εστιάζοντας ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής, έχει συμπεριλάβει το καινοτόμο σύστημα στην αντιμετώπιση των ασθενών που υποβάλλονται σε επεμβατική θεραπεία για την αντιμετώπιση της κολπικής μαρμαρυγής.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Στην εφημερία του «Ερρίκος Ντυνάν» ο Βασίλης Κικίλιας

Ανδρέας Ντίνης

Στον επόμενο τόνο το σάκχαρό σας θα είναι…

Leonidas Kallidonis

Εγκεφαλικά επεισόδια. Αγώνας με το χρόνο

Leonidas Kallidonis

Πώς επηρεάζουν την καρδιακή λειτουργία οι διαταραχές του θυρεοειδούς αδένα

Leonidas Kallidonis

Στρατηγική συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Μιχάλης Μάρδας

Ερρίκος Ντυνάν: «Μένουμε ασφαλείς – Μένουμε υγιείς» με 50% έκπτωση σε όλα τα check up

Ανδρέας Ντίνης

Ερρίκος Ντυνάν: 12 κλίνες ΜΕΘ και 53 κλίνες νοσηλείας στην εθνική μάχη κατά του κορωνοϊού

Μιχάλης Μάρδας

Σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα για την επιστροφή του «Ερρίκος Ντυνάν» στο Δημόσιο