ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
BUSINESS

Δημήτρης Τσατίρης: Η εναλλακτική προσέγγιση της Pricefox

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pricefox Δημήτρης Τσατίρης μας ανοίγει τα χαρτιά του και τοποθετείται για το μέλλον στην ασφάλιση αυτοκινήτου και τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν ως εταιρεία.

Τι είναι το Pricefox.gr και ποιο το όραμά σας;

To Pricefox.gr είναι μία καινοτόμα, ελληνική πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών αυτοκινήτου. Το Pricefox επιτρέπει στον καταναλωτή να ενημερωθεί για όλα τα πακέτα ασφάλισης, να πάρει προσφορές από τις καλύτερες ασφαλιστικές σε μόλις 30’’ και να αγοράσει χωρίς δικαιολογητικά με απόλυτη ασφάλεια.

Σκοπός μας, το ελληνικό καταναλωτικό κοινό να αγκαλιάσει τις ηλεκτρονικές αγορές και στον χώρο των υπηρεσιών, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα στην καθημερινότητά του. Παράλληλα να ενισχύσουμε την ασφαλιστική συνείδηση στη χώρα ενημερώνοντας τους επισκέπτες μας για τις καλύψεις των διαφορετικών πακέτων ασφάλειας αυτοκινήτου χωρίς ψιλά γράμματα.

Γιατί να αγοράσει κάποιος την ασφάλεια του οχήματος του online;

Οι online αγορές στο Pricefox.gr γίνονται εύκολα και γρήγορα στη πιο εύχρηστη πλατφόρμα της αγοράς. Το Pricefox επιτρέπει στο χρήστη να συγκρίνει προσφορές από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές, όπως Ατλαντική Ένωση, Εθνική Ασφαλιστική, Ευρώπη Ασφαλιστική, Euroins, Eurolife, Groupama, Hellas Direct, Interasco και Mapfre.

Αγοράζοντας online μπορείς να ενημερωθείς σωστά για την ασφάλεια που πραγματικά σου ταιριάζει ενώ έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις με τον τρόπου που εσύ επιθυμείς, είτε με τραπεζική μεταφορά, είτε με κάρτα σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Το πιο σημαντικό όμως όφελος είναι ότι αγοράζοντας online μπορείς να συγκρίνεις όλα τα πακέτα της αγοράς και να εξοικονομήσεις έως και €172 ετησίως στη ασφάλεια του αυτοκινήτου σου.

Τι διαφορετικό θα βρει κάποιος στο Pricefox από τις άλλες πλατφόρμες;

Το πιο σημαντικό στοιχείο διαφοροποίησής μας είναι η σημασία που δίνουμε στην εξυπηρέτηση πελατών. Πιστεύω οι online αγορές πρέπει να συνδυάζονται με άψογη εξυπηρέτηση πριν και μετά τη πώληση. Η ομάδα μας είναι πραγματικά 24/7 έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας είτε απαντώντας τυχόν ερωτήσεις που έχουν είτε παραδίδοντας προσωπικά το συμβόλαιο ασφάλισης σε έναν πελάτη χωρίς email που δεν μπορεί να περιμένει το courier.

Ένα άλλο στοιχείο που μας ξεχωρίζει είναι σίγουρα η τεχνολογία μας. Φέρνουμε μεγάλη εμπειρία από το εξωτερικό και συνεχώς βελτιώνουμε τη πλατφόρμα ώστε να είναι η πιο εύχρηστη και γρήγορη στην αγορά. Στο Pricefox ο καταναλωτής συγκρίνει προσφορές σε 30’’ και αγοράζει με απόλυτη ασφάλεια με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Πως σκοπεύετε να προωθήσετε το Pricefox στο ευρύ καταναλωτικό κοινό;

Ήδη στη τηλεόραση παίζει το πρώτο μας διαφημιστικό με την πολύ ταλαντούχα Μαρία Καρακάση και τον Mr. Pricefox. Νομίζω ότι φτιάξαμε μία περσόνα που πραγματικά συνδυάζει όλα όσα πρεσβεύει το Pricefox και η ομάδα του. Ψάχνει πάντα να βρει τις καλύτερες προσφορές για σένα, παίζει τη τεχνολογία στα δάχτυλα και βέβαια είναι πάντα δίπλα σου για να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήμα, αφού τελικά, είναι έξυπνο να ζεις οικονομικά.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Έρευνα Pricefox.gr: Μέχρι και 15% διαφορά στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου μεταξύ περιοχών της Θεσσαλονίκης

Kon

Έρευνα Pricefox.gr: Ποιες περιοχές της Αττικής έχουν «τσιμπημένα» ασφάλιστρα αυτοκινήτου;

Kon

Πώς θα μοιάζει η αγορά του Insurtech to 2021

Kon

Οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα το 2020 – Ποια μάρκα είναι στην κορυφή

Kon

Ο όμιλος Antenna και η Nova Founders Capital ανακοινώνουν τη λειτουργία του Pricefox

Kon