ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
BUSINESS

Η ISS γίνεται… UNISON: Νέο όνομα, ίδια ποιότητα υπηρεσιών, υψηλό αίσθημα ευθύνης

Newsroom eleftherostypos.gr

Τη μετάβαση της σε μια καινούρια εποχή εγκαινιάζει η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Facility Management, ISS αποκτώντας παράλληλα νέα…ταυτότητα με την ονομασία UNISON.

Με το βλέμμα στραμμένο σε μία σταθερή πορεία ανάπτυξης, ο όμιλος αναζητά συνεχώς τρόπους να εξελίσσεται. Έτσι, αξιοποιώντας τις αξίες και τον τρόπο λειτουργίας της, η νέα ονομασία UNISON αντανακλά τον ρόλο και την θέση της, ως στρατηγικός συνεργάτης βιώσιμης ανάπτυξης στο πλευρό κάθε ελληνικής επιχείρησης.

[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]

Με όπλα την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες πρακτικές του παγκόσμιου ομίλου, αλλά και την εξειδικευμένη ομάδα των 2.000 και πλέον ανθρώπων του στην Ελλάδα, απαντά σε κάθε ανάγκη, λύνει κάθε πρόβλημα και ανταποκρίνεται με ευελιξία στις απαιτήσεις κάθε κλάδου της αγοράς.

Ο όμιλος στηρίζει ουσιαστικά τους πελάτες παρέχοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, ώστε οι επιχειρήσεις να απεμπλακούν από τη διαχείριση και τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και να έχουν τη δυνατότητα να αφοσιωθούν στη βασική επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Αναλυτικά, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ολοκληρωμένα συστήματα υπηρεσιών (Integrated Facility Services), εξασφαλίζοντας ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον εργασίας, την επίβλεψη, διαχείριση αλλά και συντήρηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων μίας επιχείρησης, μέχρι τη φύλαξη και ασφάλεια, αξιοποιώντας σύγχρονες και δοκιμασμένες τεχνολογίες.

Aκολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr