Ελεύθερος Τύπος
BUSINESS

Διεθνής διάκριση για ανασχεδίαση προϊόντων στην ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ ΑΕΒΕ

Newsroom eleftherostypos.gr

Η αμιγώς Ελληνική Ανασχεδίαση των προϊόντων Σαρδέλες Πορτογαλίας LUCAS, κέρδισε το 3ο Βραβείο στον εγκυρότερο Παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδίασης προϊόντων PENTAWARDS 2020, στην κατηγορία fish, meat, poultry.

O διαγωνισμός PENTAWARDS βραβεύει τις καλύτερες συσκευασίες σε παγκόσμιο επίπεδο και για όσους γνωρίζουν, είναι το σημαντικότερο award που μπορεί να αποκτήσει η σχεδίαση ενός προϊόντος .Για τους ανθρώπους της γραφιστικής και του εμπορίου, θεωρούνται με απλά λόγια τα Oscar της συσκευασίας.

Από το 2018 οι Σαρδέλες Πορτογαλίας LUCAS, διακινούνται από την εταιρεία Kαμηλάρης, η οποία έδωσε μεγάλη προσοχή στην ανασχεδίαση αυτών των κλασσικών προϊόντων του Ελληνικού λιανεμπορίου, λόγω της μεγάλης διατροφικής αξίας, των πολύτιμων συστατικών τους ,αλλά και των νέων διατροφικών τάσεων με έμφαση στην υγιεινή διατροφή.

Οι Σαρδέλες Lucas αλιεύονται στον Ατλαντικό Ωκεανό και τυποποιούνται στην Πορτογαλία από την οικογενειακή επιχείρηση LUCAS με έτος ίδρυσης το 1885 .Η Πορτογαλία διαθέτει μία μεγάλη εξειδίκευση στην παραγωγή σαρδέλας, που θεωρείται το εθνικό προϊόν της, πολυβραβευμένη για τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, αλλά και την υπέροχη και μεστή γεύση της.

Τα προϊόντα LUCAS είναι οι πρώτες τυποποιημένες σαρδέλες που κυκλοφόρησαν στην Ελληνική αγορά και διακινούνται αδιάλειπτα με επιτυχία στην Ελλάδα για περισσότερα από 100 χρόνια ,με πρώτο εισαγωγέα την εταιρεία Π.ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Η εξαιρετική ποιότητα σαρδέλας ,το μεγάλο μέγεθος των ψαριών ,αλλά και ο τρόπος ψησίματος πριν την συσκευασία ,έχουν συμβάλλει, ώστε οι Σαρδέλες Πορτογαλίας Lucas να θεωρούνται ως η κορυφαία ποιοτική επιλογή.