Ελεύθερος Τύπος
BUSINESS

Τώρα οι κάρτες Visa και Mastercard της Alpha Bank, στο Αpple Ρay – Ο εύκολος και ασφαλής τρόπος συναλλαγών με το iPhone ή το Apple Watch

Newsroom eleftherostypos.gr

Ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια. Αυτό είναι το τρίπτυχο, που υπόσχεται η Alpha Bank, η πρώτη ελληνική Τράπεζα, η οποία παρέχει στους πελάτες της και λάτρεις των συσκευών Apple (iPhone, Apple Watch, iPad και Mac) τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές μέσω του Apple Pay, χρησιμοποιώντας τις κάρτες Visa και Mastercard.

Πιο αναλυτικά:

Ταχύτητα: Για τις συναλλαγές μέσω του Apple Pay δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας την κάρτα ή το πορτοφόλι σας, αλλά μία από τις συσκευές Apple. Όσον αφορά στις online αγορές, αυτές γίνονται… παιχνιδάκι, καθώς δεν απαιτείται να δημιουργήσετε λογαριασμούς , να καταχωρείτε κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας σας ή να συμπληρώνετε μακροσκελείς φόρμες. Εξάλλου, εκατομμύρια καταστήματα δέχονται το Apple Pay online!

Ευκολία: Το Apple Pay είναι ο πιο εύκολος τρόπος, για να πληρώνετε σε καταστήματα, εφαρμογές και online με κάποια από τις συμβατές κινητές συσκευές και όχι μόνο. Για παράδειγμα, μπορείτε να πληρώνετε για τις μετακινήσεις σας με ταξί, για τις αγορές σε supermarket ή άλλα καταστήματα ή, για να απολαύσετε την αγαπημένη καθημερινή σας συνήθεια: τον πρωινό καφέ.

Ασφάλεια: Όταν κάνετε μία αγορά το Apple Pay χρησιμοποιεί έναν αριθμό για τη συγκεκριμένη συσκευή και έναν μοναδικό κωδικό συναλλαγής. Έτσι, ο αριθμός της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται ποτέ στη συσκευή σας και όταν πληρώνετε οι αριθμοί των καρτών σας δεν κοινοποιούνται ποτέ στους εμπόρους. Επιπλέον, οι συναλλαγές σας γίνονται μέσω Face ID ή Touch ID, παρέχοντάς σας την μέγιστη ασφάλεια, ενώ μέσα από την εκάστοτε συσκευή, που χρησιμοποιείτε το Apple Pay, μπορείτε να παρακολουθείτε τις τελευταίες συναλλαγές, που έχετε πραγματοποιήσει, για να έχετε τον έλεγχο των συναλλαγών σας.

Η εγγραφή στο Apple Pay γίνεται εύκολα, προσθέτοντας τις κάρτες Visa και Mastercard της Alpha Bank. Ενδεικτικά, για συσκευή iPhone αρκεί να ανοίξετε την εφαρμογή Wallet και να πατήσετε +, ενώ για το Apple Watch εισέρχεστε στην ομώνυμη εφαρμογή, επιλέγετε «Wallet & Apple Pay» και κλικάρετε το «Add Credit or Debit Card». Αλλά και αν δεν έχετε κάρτα Alpha Bank, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά, στο www.alpha.gr, μέσω της υπηρεσίας myAlphaweb.

Και μην ξεχνάτε! Οι συναλλαγές, που πραγματοποιούνται με Apple Pay, επιβραβεύονται κανονικά, με την εκάστοτε αναλογία πόντων και η απόδοσή τους πραγματοποιείται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες( η επιβράβευση δεν αφορά μόνο στο πρόγραμμα Bonus).

Προτεινόμενα για εσάς

Ενημέρωση για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Άρθρα 12 έως 14 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016

Μιχάλης Μάρδας

Alpha Bank: Σε τεχνικό πρόβλημα οφείλεται η μαζική αποστολή SMS στους πελάτες της τράπεζας

Tinad

Η ανακοίνωση της Alpha Bank για τη μαζική αποστολή SMS σε πελάτες για συναλλαγές που δεν είχαν κάνει

Tinad

Η Alpha Bank στηρίζει τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία

Ανδρέας Ντίνης

Κορωνοϊός: Η Alpha Bank στηρίζει το ΕΣΥ με δωρεές σε Σωτηρία, ΑΧΕΠΑ, ΠΓΝ Λάρισας

Μιχάλης Μάρδας

Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Εταιρική Κουλτούρα στο επίκεντρο του Digitalized 2019 της Alpha Bank

Ανδρέας Ντίνης

Προμήθειες τραπεζικών συναλλαγών: Τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες

Ανδρέας Ντίνης

Αθώοι κρίθηκαν ο πρώην εκδότης Σταύρος Ψυχάρης και τα στελέχη της Alpha Bank για την υπόθεση των δανείων

Μιχάλης Μάρδας

Πρόσθετη ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Άρθρα 12 έως 14 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 της 27 Απριλίου 2016 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

George Michaelides