Ελεύθερος Τύπος
BUSINESS

Η Emirates ανακοινώνει ειδικές τιμές για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για τους επιβάτες από Ελλάδα

Προσλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάνει η αεροπορική εταιρεία «Emirates»

Newsroom eleftherostypos.gr

H Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική παγκοσμίως, γιορτάζει την εποχή της αγάπης με τους πελάτες της και ανακοινώνει ειδικές τιμές για φαντασμαγορικούς προορισμούς του δικτύου της.

Γιορτάστε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κάνοντας κράτηση για ένα ταξίδι προς τις ηλιόλουστες παραλίες του δικτύου της Emirates, κάντε ψώνια και ανακαλύψτε τις ζωντανές πόλεις του Ντουμπάι, της Νέας Υόρκης και της Μέση Ανατολής με αυτές τις ειδικές προσφορές. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις από σήμερα μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2020, για ταξίδια από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Οι επιβάτες από Ελλάδα που θα βρεθούν στο Ντουμπάι, μπορούν να απολαύσουν τη λιακάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, 6 φανταστικές δημόσιες παραλίες με τα ωραιότερα εστιατόρια, εμπορικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης, αξιοθέατα και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους με τις τιμές να ξεκινούν από 449 ευρώ και της Διακεκριμένης από 2,149 ευρώ.

 

ΠροορισμόςΘέσηΤιμή
ΝτουμπάιY449
Νέα ΥόρκηY459
ΜπανγκόκY579
ΣιγκαπούρηY609
ΜπαλίY689
ΝτουμπάιJ2149
Νέα ΥόρκηJ2169
ΜπανγκόκJ2219
ΣιγκαπούρηJ2309
ΜπαλίJ2379

Οι επιβάτες της Emirates στο Ντουμπάι μπορούν να επωφεληθούν από το My Emirates Pass, το πάσο που μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης σε μία αποκλειστική κάρτα που επιτρέπει στους πελάτες να έχουν έκπτωση μέχρι και 50% σε περισσότερα από 500 μέρη ψυχαγωγίας και outlet σε όλα τα ΗΑΕ. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στο ή μέσω Ντουμπάι έως τις 31η Μαρτίου 2020, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από πολλές προσφορές στα πιο πολυσύχναστα μέρη της πόλης παρουσιάζοντας απλά την κάρτα επιβίβασής τους και την έγκυρη ταυτότητα (ή το διαβατήριο)* τους.

Οι επιβάτες σε όλες τις Θέσεις της Emirates μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της εταιρείας, ice, προσφέρει περισσότερα από 4,500 κανάλια οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών, ελληνικών ταινιών και μουσικής. Επίσης, οι επιβάτες απολαμβάνουν δωρεάν ποτά, τοπικά εμπνευσμένα μενού καθώς και την φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος θαλάμου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, για κρατήσεις πτήσεων και για τους όρους και τις προϋποθέσεις της επισκεφθείτε το www.emirates.gr.

Προτεινόμενα για εσάς

Η Emirates προσφέρει επιτόπου εξέταση για τον COVID-19 σε επιβάτες της

Ανδρέας Ντίνης

Η Emirates διατηρεί τελικά τις εμπορικές πτήσεις προς 13 προορισμούς

Kon

Προσλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάνει η αεροπορική εταιρεία «Emirates»

Evanthia Karra

Η νέα συλλογή μοντέλων αεροσκαφών της Emirates για την Expo 2020 είναι έτοιμη για «απογείωση»

Ανδρέας Ντίνης