Ελεύθερος Τύπος
BUSINESS

ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι: Μια μπασκετική αναμέτρηση με τον νέο φίλο και ήρωα της ελληνικής οικογένειας «Ηρακλή»

To  ΝΟΥΝΟΥ μας προσκαλεί σε μια μπασκετική αναμέτρηση με τον νέο φίλο και ήρωα της ελληνικής οικογένειας «Ηρακλή» και μας συστήνει το πρόγραμμα ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι:

Πιες.  Κινήσου.  Δείξε την Δύναμη σου

Ο  μοναδικός Ηρακλής αναμετράται με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Δημήτρη Διαμαντίδη  και ο πιο δυνατός θα κερδίσει

Αθήνα, …7 Μαΐου, 2017: Μια καινούρια εποχή ξεκινά για τη μάρκα ΝΟΥΝΟΥ και τα γάλατα NOYNOY*. Το ΝΟΥΝΟΥ που όλοι αγαπήσαμε προάγει την σημαντικότητα για  ισορροπημένη διατροφή και άσκηση μέσω της καμπάνιας ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι:

«Πιες.    Κινήσου. Δείξε την Δύναμη σου».

Στην νέα καμπάνια του ΝΟΥΝΟΥ,  που είναι στο αέρα από αρχές Μαΐου,  γνωρίζουμε τον Ηρακλή, το μοναδικό λιοντάρι που παίζει μπάσκετ και πίνει γάλα. Ο Ηρακλής είναι ένα λιοντάρι μπασκετμπολίστας το οποίο συνδέει την δύναμη της αξίας του γάλατος με την δύναμη του αθλητισμού και καλεί τα παιδιά να αγαπήσουν την άσκηση και να παίξουν μαζί του μπάσκετ.

Η νέα μασκότ του ΝΟΥΝΟΥ, ο Ηρακλής, αναμετράται με τον διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστα Δημήτρη Διαμαντίδη σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση. Ο δάσκαλος εναντίον του μαθητή, ο τεράστιος εναντίον του μεγάλου και ο πιο δυνατός θα κερδίσει. Δημήτρης και Ηρακλής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια αναμέτρηση- ένας προς έναν -και προτρέπουν τους ανερχόμενους μπασκετμπολίστες να προπονηθούν μαζί τους.

ΤΟ ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι  και στο YouTube:

Το ΝΟΥΝΟΥ εγκαινιάζει μια νέα εποχή και στα ψηφιακά μέσα, με την  σειρά «μπασκετοπροκλήσεις» που θα αποτελείται απο  9 σύντομα βιντεάκια που θα προβληθούν στο YouTube. Με διασκεδαστική, διαδραστική, και  μοντέρνα προσέγγιση, οι «μπασκετοπροκλήσεις»  προσκαλούν τα παιδιά να πάρουν μέρος στις μπασκετοπροκλήσεις.

To NOYNOY καλεί τα παιδιά να δουν τα επεισόδια των μασκετοπλοκλλήσεων, να μάθουν από τον Ηρακλή και τον ΔΙαμαντίδη τα μυστικά του μπάσκετ και να βρουν την πιο κοντική μπασκέτα για να εξασκηθούν. Μπορούν επίσης να τραβήξουν σε video τις προσπάθειες τους, να το στείλουν στο nounoubasketaki.gr και να μπουν σε κλήρωση για μεγάλα δώρα.

Το ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι και ο ήρωας του ο Ηρακλής, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να  συναντήσουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη, να προπονηθούν μαζί του, να κερδίσουν συλλεκτικές μπάλες ΝΟΥΝΟΥ Spalding με την υπογραφή του και να ταξιδέψουν στην EuroDisney. Παράλληλα, τα προτρέπουν να αθληθούν και να ανακαλύψουν το ταλέντο που κρύβουν μέσα τους. Το ΝΟΥΝΟΥ υπενθυμίζει ότι με συχνή άσκηση και ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού, τα παιδιά, προετοιμάζονται για να αποκτήσουν δυνατό σώμα και δυνατό μυαλό, όπως οι μεγάλοι παίκτες.

https://www.youtube.com/watch?v=d_EAECxegx8

Προτεινόμενα για εσάς

Αλβέρτης-Διαμαντίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση»

«Bάλ’το αγόρι μου»: Με Διαμαντίδη, Παπαλουκά και άρωμα ευρωμπάσκετ το νέο σποτ για τον εμβολιασμό

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Διαμαντίδης και Σπανούλης στην κορυφαία πεντάδα της 20ετιας των EuroBasket

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ανατροπή: Ο Αλβέρτης μένει στον Παναθηναϊκό, επιστρέφει και ο Διαμαντίδης!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τι βγάζουν σε δημοπρασία οι Αντετοκούνμπο, Διαμαντίδης, Σπανούλης και Πρίντεζης

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Euroleague: Πρώτος Έλληνας στην All Decade Team ο Διαμαντίδης

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Euroleague: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης 24ος υποψήφιος για την All Decade Team

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Βάλτο αγόρι μου: Διαμαντίδης και Αργυρός διαγωνίζονται στα τρίποντα [βίντεο]

Ο Διαμαντίδης πραγματοποίησε την ευχή ενός παιδιού [εικόνα]

George Michaelides