Ελεύθερος Τύπος
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεργασία του Shell Smart Club με την Anytime

Newsroom eleftherostypos.gr

Το Shell Smart Club εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στη συνεργασία του με την Anytime, το κανάλι απευθείας ασφάλισης της INTERAMERICAN.

Η πελατοκεντρική στρατηγική των δύο εταιρειών αποτελεί την κοινή βάση για προτάσεις και παροχές αμοιβαίου εμπορικού ενδιαφέροντος προς τους πελάτες τους, με πραγματικό και άμεσο όφελος γι’ αυτούς.

Συγκεκριμένα, το Shell Smart Club προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη του να ασφαλίσουν το όχημά τους μέσω της ιστοσελίδας του www.allSmart.gr και να κερδίζουν gift card αξίας €20 για καύσιμα ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell, καθώς και διπλάσιους πόντους για όλο το διάστημα της εξάμηνης ή δωδεκάμηνης ασφάλισής τους, καθώς και για την ανανέωση ασφάλισης του ίδιου οχήματος.

Πιο αναλυτικά, μετά τον πρώτο μήνα ασφάλισης στην Anytime και για όλη την περίοδο ασφαλιστικής κάλυψης, οι πόντοι που συγκεντρώνουν τα μέλη του Shell Smart Club βάσει των μηνιαίων συναλλαγών τους σε αγορές καυσίμων Shell θα διπλασιάζονται αυτόματα τον επόμενο μήνα. Έτσι, τα μέλη αποκτούν περισσότερους πόντους πιο γρήγορα για να τους εξαργυρώσουν σε πλούσια δώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για να επωφεληθούν από την προσφορά δηλώνουν απλά τον αριθμό της κάρτας τους Smart Club κατά την έκδοση του συμβολαίου online στο allsmart.gr .

Προτεινόμενα για εσάς

Η Shell και το Shell Smart Club υποδέχονται την άνοιξη με μια μοναδική προσφορά

Νέα προσφορά από τα πρατήρια Shell και το Smart Club

admin

Νέες προσφορές με την Shell V-Power

Νέα βενζίνη Shell V-Power με 98 οκτάνια

Διακρίσεις για τις ελληνικές ομάδες για ακόμα μία χρονιά στον Μαραθώνιο Οικονομίας της Shell

35ος Ευρωπαϊκός Μαραθώνιος Οικονομίας της Shell

Νέες προσφορές από τα πρατήρια Shell

Η Anytime της Interamerican συνεργάζεται με τον autoduder

Διπλασιασμός πόντων στο Shell Smart Club με κάθε γέμισμα 20 λίτρων

Δημήτρης Κατσάκος