ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σημαντική διάκριση της ΚΙΑ στα βραβεία J.D. Power

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Kia αναγνωρίστηκε από την J.D. Power ως ο Νο 1 κατασκευαστής στην αρχική μελέτη ποιότητας των ΗΠΑ 2020 (IQS) για έκτη συνεχή χρονιά, με 136 αναφερθέντα προβλήματα ανά 100 οχήματα που αποτελεί «Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα» όπως ανέφερε ο Dave Sargent, Αντιπρόεδρος στην JD Power.

Η συνεχής επιτυχία της Kia στο IQS επιτυγχάνεται με την ύπαρξη δύο μοντέλων – Forte και Soul – που περιλαμβάνονται μεταξύ των κορυφαίων 10 οχημάτων στον κλάδο. Η Kia, είχε επίσης τις καλύτερες επιδόσεις με τα: Forte (Compact Car), Sedona (Minivan), Sorento (Upper Μεσαίου μεγέθους SUV) και Soul (Μικρό SUV).

«Η κατάκτηση της κορυφής στην Αρχική Μελέτη Ποιότητας της J.D. Power στις ΗΠΑ μεταξύ όλων των εμπορικών σημάτων μαζικής αγοράς για έκτη συνεχή χρονιά είναι μια τεράστια τιμή και μια υπενθύμιση για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι όπου μπορούμε», δήλωσε ο Sean Yoon, Πρόεδρος & CEO της Kia Motors North America & Kia Motors America. “Με τέσσερις νικητές ανά κατηγορία και τέσσερα επιπλέον μοντέλα να σκοράρουν μεταξύ των τριών κορυφαίων στις αντίστοιχες κατηγορίες τους . Η φιλοσοφία της μάρκας που εκφράζεται μέσα από το ‘Give It Everything’ συνεχίζει να αποδίδει καρπούς στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά αυτοκινήτων.”

Η ετήσια έκθεση ανέλυσε τις απαντήσεις 87.282 ερωτηθέντων όσον αφορά 189 σειρές οχημάτων σε 26 κατηγορίες. Τα οχήματα αξιολογήθηκαν με βάση την οδηγική εμπειρία, τις επιδόσεις του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων και ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών απαντήσεων που αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Προτεινόμενα για εσάς

Νέο λογότυπο και σλόγκαν για την KIA

Kon

Η KIA επενδύει 70 εκατ. ευρώ στην παραγωγή κινητήρων στην Ευρώπη

Kon

5ετής επέκταση της συνεργασίας Kia & Nadal 

Ρεκόρ μεριδίου της Kia στην Ευρώπη λόγω αυξανόμενης ζήτησης για EV

Η KIA παρουσιάζει το “έξυπνο” χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων iMT

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Νέο πρόγραμμα «KiaMovingWithYou» από την KIA

Τα Kia Soul EV και Telluride κατέκτησαν τα Βραβεία Παγκόσμιου Αυτοκινήτου (World Car Awards) 2020

Οδηγούμε το KIA ProCeed GT-Line

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

To KIA XCeed ανακηρύσσεται Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Πολωνία

Σωτήρης Παπαδήμας