Ελεύθερος Τύπος
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Μια Porsche Taycan κάηκε μαζί με το γκαράζ της στις Η.Π.Α.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

Μία Porsche Taycan κάηκε σε ένα γκαράζ στην πολιτεία της Florida στις Η.Π.Α. Στο κτίριο καταγράφηκαν σημαντικές ζημιές, ενώ στο όχημα έγινε ολοκληρωτική καταστροφή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 16 Δεκεμβρίου 2019. Ωστόσο, λίγα πράγματα έχουν γίνει έως σήμερα γνωστά. Το φωτογραφικό υλικό δείχνει ένα καμμένο, έως και το πλαίσιο, αυτοκίνητο, το οποίο σε αυτήν την περίπτωση ήταν μία Porsche Taycan. Πέρα από τις φωτογραφίες, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και κάποια video, τα οποία δε φανερώνουν καθόλου περαιτέρω πληροφορίες, πιθανότατα ώστε να διατηρηθεί η ανωνυμία του ιδιοκτήτη. Βέβαια, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως το αυτοκίνητο εξεράγη μέσα στο γκαράζ.

Εξαιτίας των ελάχιστων στοιχείων είναι κατανοητό ότι και η Porsche παρέμεινε φειδωλή στα λόγια και τις ανακοινώσεις της και περιορίστηκε σε μία λιτή δήλωση: «Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 η Porsche ενημερώθηκε ότι στην αμερικανική πολιτεία της Florida, μια πυρκαγιά προκάλεσε ζημιά σε ένα ιδιωτικό γκαράζ, στο οποίο υπήρχε ένα αυτοκίνητο της μάρκας μας. Η αιτία και τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται αυτήν τη στιγμή».

Η Porsche άρχισε να παραδίδει τις Taycan το περασμένο έτος και έδωσε τα πρώτα 130 αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες το Δεκέμβριο του 2019. Η κατάταξη και αξιολόγηση της αυτονομίας προκάλεσε αίσθηση, επειδή η κορυφαία έκδοση (Turbo S) του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Porsche κατάφερε να καλύψει λιγότερο από 200 μίλια με μία φόρτιση, ενώ το Model S της Tesla στη Long-Range έκδοση καταφέρνει να κινηθεί κατά επιπλέον 85%.

Με αυτά τα δεδομένα, η Porsche θα ήθελε σίγουρα πιο θετική δημοσιότητα. Ωστόσο, οι πυρκαγιές των μοντέλων Tesla έχουν ήδη περάσει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με μεγάλη προσοχή στην Ευρώπη.

Προτεινόμενα για εσάς

Mad Clip: Αυτή είναι μοιραία Porsche 911 που οδηγούσε [εικόνες & βίντεο]

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Απίστευτο: Τσακώθηκε με τον άντρας της και «κάρφωσε» την BMW της πάνω σε μία Ferrari μία Porsche

Lockdown: Ο Έλληνας θέλει την Porsche του – 210 αυτοκίνητα αγοράστηκαν την περίοδο της καραντίνας [βίντεο]

Μαραντόνα: Τα αγαπημένα αυτοκίνητα του «Θεού» της μπάλας- Από το Fiat 128 CLS έως την BMW i8 [εικόνες]

Δημήτρης Ντόγκας

Porsche Taycan παρκάρει …πάνω στο αυτοκίνητο του γείτονα

Kon

«Πράσινος» φόρος 50.000 ευρώ για τους αγοραστές Porsche και Ferrari στη Γαλλία

Kon

Δοκιμές με νέα σύνθετα υλικά από φυσικές ίνες πραγματοποιεί η Porsche

Kon

Οδηγούμε την ηλεκτροκίνητη Porsche Taycan Turbo S των 761 ίππων

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Η Porsche σχεδιάζει την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου στη Σλοβακία