ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Marc ter Stegen, ο νέος πρεσβευτής της CUPRA

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

H CUPRA προσέθεσε ένα νέο μέλος στους κόλπους της, το Γερμανό ποδοσφαιριστή Marc ter Stegen. Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, ο ter Stegen γίνεται παγκόσμιος πρεσβευτής της CUPRA για να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας διεθνώς.

Τον περασμένο Αύγουστο η CUPRA έγινε Official Automotive and Mobility Partner της FC Barcelona. Μετά από το κλείσιμο του 2019, με σχεδόν 24.700 πωλήσεις και αύξηση 71,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, η μάρκα ενισχύει αυτή την συνεργασία με έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον ter Stegen στους κόλπους της CUPRA. Ενώ όλοι γνωρίζουμε την εκπληκτική απόδοση του Marc στο γήπεδο, εντυπωσιαστήκαμε από την εξαιρετική του προσωπικότητα, που μας έκανε αμέσως να αισθανθούμε σίγουροι ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε μαζί μεγάλα έργα. Επιπλέον, το 2020 είναι το έτος που η CUPRA πρόκειται να αποδείξει τις ικανότητές της στην αγορά με μια ισχυρή επίθεση προϊόντων και για αυτό η συνεργασία με έναν παίκτη πρώτης κατηγορίας που εμπνέει τον κόσμο, θα μας δώσει μεγαλύτερη προβολή σε βασικές αγορές, όπως η Γερμανία ή η Ισπανία», δήλωσε ο CUPRA CEO Wayne Griffiths.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Το SEAT Leon επιτυγχάνει βαθμολογία 5 αστέρων στη δοκιμή ασφαλείας Euro NCAP

Kon

Πίσω από το τιμόνι του νέου SEAT Leon FR

Kon

Ξεκινά η παραγωγή του Seat MÓ eScooter 125

Kon

Nέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα SEAT 4 ΥΟU

Kon

SEAT: 70 χρόνια καινοτομίας

Kon

H SEAT γιορτάζει 70 χρόνια από την ίδρυση της

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

SEAT: Από την παραγωγή αυτοκινήτων στην παραγωγή αναπνευστήρων

Ο Wayne Griffiths νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CUPRA

Αποκάλυψη για το νέο CUPRA Formentor