Ελεύθερος Τύπος
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Τα KIA XCeed και “Imagine by KIA” βραβεύτηκαν στα φετινά iF Design Awards

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

Το νέο KIA XCeed (πάνω) και το πρωτότυπο “Imagine by KIA” (κάτω) διακρίθηκαν με τα βραβεία “iF Design Awards 2020”. Και τα δύο μοντέλα επιβεβαιώνουν την πρωτοποριακή προσέγγιση της KIA Motors Corporation στην εξέλιξη νέων προϊόντων στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Κατακτώντας το βραβείο στην κατηγορία “Professional Concept”, το πρωτότυπο “Imagine by KIA” εκφράζει την πρόθεση της φίρμας να δημιουργεί συνεχώς συναρπαστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το 2020 η KIA επικεντρώνεται ακόμα περισσότερο στα εξηλεκτρισμένα και μηδενικών εκπομπών μοντέλα.

Στο XCeed απονεμήθηκε το βραβείο της κατηγορίας “Product”, το οποίο επισφραγίζει το πετυχημένο ξεκίνημα του urban crossover στην ευρωπαϊκή αγορά το 2019. Το KIA XCeed έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για Ευρωπαίους πελάτες στο σχεδιαστικό κέντρο της μάρκας στη Φρανκφούρτη. Κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2019 και η πρώτη εξηλεκτρισμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2020 με την άφιξη του XCeed Plug-in Hybrid.

Αυτό το διπλό επίτευγμα υπογραμμίζει την υπεροχή της κορεατικής ποιότητας και αξιοπιστίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η KIA κέρδισε το πρώτο βραβείο iF το 2010 και έκτοτε έχει δημιουργήσει μια σειρά διακρίσεων, ανεβάζοντας τo συνολικό αριθμό των βραβείων στα 20. Επίσης, η KIA απέσπασε στα περσινά iF Awards μια τριπλή διάκριση με το πεντάθυρο Ceed hatchback, το πρακτικό Ceed Sportswagon και το πολύ κομψό ProCeed.

«Η KIA προχωρά σε συνεχείς βελτιώσεις ποιότητας, προσφέροντας ακόμα πιο συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες για τους πελάτες», δήλωσε ο Karim Habib, επικεφαλής του KIA Design Center. «Το crossover XCeed και το Imagine by KIA αντιπροσωπεύουν αυτό το νέο όραμα. Είμαι εξαιρετικά περήφανος που οι προσπάθειες της ομάδας μας εκτιμώνται από όλο και περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο».

Προτεινόμενα για εσάς

Νέο λογότυπο και σλόγκαν για την KIA

Kon

Η KIA επενδύει 70 εκατ. ευρώ στην παραγωγή κινητήρων στην Ευρώπη

Kon

5ετής επέκταση της συνεργασίας Kia & Nadal 

Ρεκόρ μεριδίου της Kia στην Ευρώπη λόγω αυξανόμενης ζήτησης για EV

Η KIA παρουσιάζει το “έξυπνο” χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων iMT

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Σημαντική διάκριση της ΚΙΑ στα βραβεία J.D. Power

Νέο πρόγραμμα «KiaMovingWithYou» από την KIA

Τα Kia Soul EV και Telluride κατέκτησαν τα Βραβεία Παγκόσμιου Αυτοκινήτου (World Car Awards) 2020

Οδηγούμε το KIA ProCeed GT-Line

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος