Ελεύθερος Τύπος
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

To Nissan ΤΙΤΑΝ επάνω στο Nissan Stadium

Newsroom eleftherostypos.gr

Το νέο TITAN, τοποθετήθηκε προσεκτικά στην κορυφή του Nissan Stadium, στο Tennessee των Η.Π.Α.

Mε ιδιαίτερη προσοχή, η Nissan τοποθέτησε το νέο TITAN του 2020 στο Nissan Stadium, αντικαθιστώντας το ΤITAN XD που προηγουμένως κατείχε το πιο συγκεκριμένο σημείο στο Nashville.

Συνολικά, προστέθηκαν τρία νέα φορτηγά TITAN 2020 στο Στάδιο της Nissan : δύο στο νότιο άκρο και ένα στο “TITAN Gate 4”. Το νέο TITAN που “ατενίζει” τους φιλάθλους από την κορυφή της Gate 4, συμπληρώνει με ιδανικό τρόπο την παρουσία των Nissan Armada, Pathfinder, Rogue, Murano, Altima και Sentra που έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένες πύλες, σε όλο το στάδιο.

Η τοποθέτηση των νέων φορτηγών TITAN του 2020 έρχεται λίγο πριν το αγώνα της ερχόμενης Κυριακής μεταξύ των Los Angeles Chargers και τον Tennessee Titans, στο Στάδιο της Nissan, όπου 500 τοπικοί παράγοντες θα τιμηθούν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικού χαρακτήρα “Calling All Titans” της Nissan.

Το Nissan Stadium, το οποίο ονομάστηκε έτσι τον Ιούνιο του 2015, φιλοξενεί όλα τα εντός έδρας παιχνίδια ποδοσφαίρου των Tennessee Titans, τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια του Πανεπιστημίου του Tennessee, το Music City Bowl, διάφορες συναυλίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις, όπως το ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής CMA.

Τα κύρια σήματα του Nissan Stadium, ένα προς τα ανατολικά και ένα προς τα δυτικά, που κοιτάει προς το κέντρο του Nashville, είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, αποτελώντας μια υπενθύμιση της αφοσίωσης της Nissan στο Nashville και την πολιτεία του Tennessee.

Προτεινόμενα για εσάς

Η Nissan δέχεται ηλεκτρική ενέργεια ως πληρωμή για στάθμευση

Nissan Ariya: ένα ηλεκτρικό coupe crossover

Η Nissan πουλά το πρώτο αυτοκίνητο μέσω WhatsApp

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Η “Παπαστράτος” δωρίζει 20 Nissan NAVARA στην Πυροσβεστική

Το e-4ORCE της Nissan, προσφέρει οδηγικό έλεγχο σε κάθε οδηγό

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Νέα υπηρεσία Nissan All Clear Service

Η Nissan οδεύει στο νέο επιχειρηματικό μοντέλο της Συμμαχίας

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

To πρώτο εμπορικά διαθέσιμο Italdesign Nissan GT-R50

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

20 νέα Nissan Qashqai προστέθηκαν στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος