Ελεύθερος Τύπος
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Citroën νικήτρια στο WRC Τουρκίας

WRC: Ματαιώθηκε το Ράλι Φινλανδίας λόγω κορωνοϊού

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο Ράλι Τουρκίας, τον 11ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastien Ogier με συνοδηγό τον Julien Ingrassia, ήταν οι νικητές και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Η νίκη αυτή ήταν μια αμιγώς …Γαλλική υπόθεση. Ο Γάλλος οδηγός με την καθοδήγηση του συνοδηγού του, κινήθηκε ταχύτατα στο απαιτητικό τερέν του αγώνα και κατέκτησε μια νίκη ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία του πρωταθλήματος.

Ο μόνος που κινήθηκε σε ανάλογα γρήγορο ρυθμό, ήταν ο Φινλανδός ομόσταυλος Esapekka Lappi με το συνοδηγό του Janne Ferm και το Citroën C3 WRC. Έτσι οι οδηγοί της Citroën έκαναν το 1 – 2.

Τα πληρώματα της Citroën Racing Team ωφελήθηκαν από τις δοκιμές εξέλιξης που έκαναν το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στα τέλη Αυγούστου στα ελληνικά βουνά, με την συμπαράσταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Ομίλου Συγγελίδη.

Κατά τη διαμονή τους στην Ελλάδα, η αγωνιστική ομάδα της Citroën με τους οδηγούς της σε πλήρη παράταξη, έκανε προετοιμασία για τους αγώνες της Τουρκίας και της Καταλονίας (25 – 27 Οκτωβρίου), καθώς οι συνθήκες και η κατάσταση των ειδικών διαδρομών, προσομοιώνονται με επιτυχία.

Προτεινόμενα για εσάς

Νέο πρόγραμμα Citroën “Back on the Road” 

Το νέο Citroën Berlingo ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως

Citroën ami: Βιώσιμη, ηλεκτροκίνητη μετακίνηση για όλους

Βράβευση για το Citroen AMI One

Σωτήρης Παπαδήμας

Ο Vincent Cobée νέος CEO της Citroën

Σωτήρης Παπαδήμας

Προνομιακό πρόγραμμα ανταλλαγής «Citroën Comfort Days»

Σωτήρης Παπαδήμας

Η Citroën εξηλεκτρίζεται!

admin

Όλα τα μοντέλα Citroën σε Εορταστικές τιμές

Προβλήματα με τις εκπομπές καυσαερίων στον όμιλο PSA (Peugeot, Citroen & DS)

Σωτήρης Παπαδήμας