Ελεύθερος Τύπος
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Τα Jeep Renegade και Jeep Wrangler είναι Top στα Off-Road και SUV

Newsroom eleftherostypos.gr

Τα Jeep Renegade & Jeep Wrangler είναι τα καλύτερα SUV και Off-Road οχήματα στην κατηγορία τους σύμφωνα με τους αναγνώστες του διάσημου Γερμανικού περιοδικού Auto Bild Allrad.

Για το Jeep Renegade η ανακήρυξή του ως Νο1 SUV/Off-Road όχημα εισαγωγής (αξίας έως 30.000 €) από τους 260.000 αναγνώστες του παγκοσμίως αναγνωρισμένου περιοδικού Auto Bild Allrad αποδεικνύει ότι στη Γερμανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, το Jeep Renegade είναι πλέον το πρώτο όχημα που έρχεται στο μυαλό των οδηγών όταν αναζητούν αυτοκίνητα με ανεξάντλητες ικανότητες, απαράμιλλη ποιότητα, αξιοπιστία και οικονομία.

Μάλιστα είναι τέτοια η εκτίμηση του κοινού στο νέο Jeep Renegade, ώστε εκτός από τον τίτλο του καλύτερου SUV εισαγωγής (αξίας έως 30.000€) κατέκτησε και την δεύτερη θέση στην συνολική κατάταξη των SUV Off-Roaders στην οποία περιλαμβάνεται και όλος ο Γερμανικός ανταγωνισμός.

Στην ίδια ψηφοφορία, οι αναγνώστες του Auto Bild Allrad επέλεξαν τo Jeep Wrangler ως το καλύτερο Off-Road SUV όχημα εισαγωγής αξίας 30.000-50.000€ και παράλληλα του απένειμαν και τη δεύτερη θέση στην συνολική κατάταξη.

Το νέο Jeep Renegade, που ανακηρύχθηκε και ‘Ελληνικό ‘Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016’ έχει σαρώσει τα βραβεία σε πολλές χώρες από την παρουσίασή του μέχρι σήμερα.

Γιάννης Τσιρογιάννης

gtsirogiannis@e-typos.com

Προτεινόμενα για εσάς

Jerrari: Κάποιος δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το επίσημο SUV της Ferrari

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

H Jeep κρατάει αναλλοίωτο το σχεδιαστικό της DNA από το 1945 έως σήμερα

Kon

Συγκρίνοντας τα κορυφαία SUV της αγοράς

Τα ελαστικά Yokohama συνεχίζουν την συνεργασία τους με την Canyonlands Jeep Adventures

Τεχνική υποστήριξη πελατών Jeep

Την εισαγωγή της μάρκας Jeep στην Ελλάδα ανέλαβε αποκλειστικά η FCA

Τα Jeep Renegade και Compass αποκτούν έκδοση Plug-In Hybrid

Νέο Jeep Gladiator pick-up 2020

George Michaelides

Ανανέωση με νέους κινητήρες για το Jeep Renegade

Ανδρέας Ντίνης