ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Goodyear βραβεύτηκε από την General Motors και τη Ford

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Goodyear Tire & Rubber Company αναγνωρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως, τόσο από την Ford Motor Company όσο και την General Motors, για την επίτευξη των πλέον υψηλών επιπέδων αριστείας στην βιομηχανία, ως προμηθευτής αρχικού εξοπλισμού.

Η Goodyear βραβεύτηκε ως ένας κορυφαίος προμηθευτής με το βραβείο «World Excellence Award» της Ford στις 21 Μάϊου, στην 21η ετήσια τελετή βραβείων Ford World Excellence Awards στο Dearborn του Michigan. O κ. Hau Thai-Tang, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Προϊόντων και Αγορών για την Ford και η κα. Linda Cash, Αντιπρόεδρος της Ford για Ποιότητα και Προγράμματα Νέων Μοντέλων, παρέδωσαν στη Goodyear το βραβείο.

Η Goodyear αναγνωρίστηκε για την υπέρβαση προσδοκιών ως προμηθευτής και για την επίτευξη των υψηλότερων επιπέδων αριστείας σε ποιότητα, κόστη, επιδόσεις και παράδοση.

«Τα ετήσια βραβεία World Excellence Awards της Ford αναγνωρίζουν τους κορυφαίους μας προμηθευτές για τη συνεισφορά τους στην επιτυχία μας», δήλωσε ο κ Thai-Tang. «Προμηθευτές όπως η Goodyear παίζουν ένα βασικό ρόλο, στο να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε το όραμα μας, να είμαστε η πλέον αξιόπιστη εταιρεία αυτοκίνησης».

Η Goodyear έλαβε επίσης το βραβείο του Προμηθευτή της Χρονιάς από τη GM για δεύτερη συνεχή χρονιά, κατά τη διάρκεια της 27ης ετήσιας τελετής βραβείων General Motors Supplier of the Year, που έλαβαν χώρα στις 15 Μαΐου στο Detroit.

«Έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τους προμηθευτές μας. Η Goodyear ξεπέρασε τα όρια για να προσφέρει τις καινοτομίες και την ποιότητα, που θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε τους πελάτες για μια ζωή» δήλωσε ο Steve Kiefer, αντιπρόεδρος Global Purchasing and Supply Chain της General Motors.

Οι νικητές του βραβείου Προμηθευτή της Χρονιάς από τη General Motors επιλέχθηκαν από μια παγκόσμια ομάδα στελεχών της GM στους τομείς της αγοράς, της μηχανικής, του ελέγχου ποιότητας, της παραγωγής και των logistics. Οι νικητές επιλέχθηκαν με βάση τα κριτήρια απόδοσης της αγοράς προϊόντων, των υπηρεσιών παγκόσμιων αγορών και παραγωγής, της εξυπηρέτησης πελατών και των υπηρεσιών μετά την πώληση καθώς και των logistics.

«Εμείς στη Goodyear εκτιμούμε την αναγνώριση για την αριστεία που έρχεται με αυτά τα πολυπόθητα βραβεία. Εκτιμάμε επίσης τη σχέση μας με τους πελάτες αρχικού εξοπλισμού, όπως τη GM και τη Ford, επειδή μας προκαλούν να ωθήσουμε την τεχνολογία και την καινοτομία στο επόμενο επίπεδο» δήλωσε ο Mike Dwyer, Chief Customer Officer της Goodyear για τη Βόρεια Αμερική.

Προτεινόμενα για εσάς

Το 7-θέσιο Ford Explorer έφτασε στην ελληνική αγορά – Οι τιμές του

Kon

Η γκάμα του Ford Ranger διευρύνεται με την έκδοση Chassis Cab

Kon

Η Ford αποκαλύπτει το E-Transit, μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση του ικανού van

Kon

Δύο νέα συστήματα ασφαλείας για το Ford Kuga

Kon

Το κορυφαίο Ford Puma ST έφτασε στην ελληνική αγορά με τιμή-έκπληξη

Kon

Διαγωνισμός Ford: Ζωγράφισε το αυτοκίνητο του μέλλοντος και κέρδισέ το!

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Τίτλοι τέλους για τα Ford Mondeo με κινητήρες βενζίνης

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Το Ford Transit Connect αναβαθμίζεται

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Η νέα Ford Mustang Mach 1 διαθέσιμη για πρώτη φορά στην Ευρώπη

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος