Ελεύθερος Τύπος
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Rolls-Royce γιορτάζει την Χρονιά του Γουρουνιού με τέσσερις ειδικές εκδόσεις

Η Rolls-Royce γιορτάζει την Χρονιά του Γουρουνιού με τέσσερις ειδικές εκδόσεις

Newsroom eleftherostypos.gr

Στις 5 Φεβρουαρίου γιορτάστηκε η Κινέζικη Πρωτοχρονιά, η οποία υποδέχτηκε την Χρονιά του Γουρουνιού (Year of the Pig). Για την μνήμη αυτής της ημέρας και προς τιμήν των εκατομμυρίων ανθρώπων που την γιορτάζουν, η Rolls-Royce παρουσίασε ειδικές εκδόσεις των Ghost, Wraith, Dawn και Cullinan.


Η αποκάλυψη των μοντέλων έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στην αντιπροσωπεία της εταιρείας στο Beverly Hills της California, με τις Ghost, Wraith και Dawn να είναι βαμμένες σε έναν όμορφο συνδυασμό Aurum, Mugello Red και Diamond Black.

Τα οχήματα «Lunar New Year» εξοπλίζονται με ένα ειδικό σύμβολο της εταιρείας για την χρονιά του γουρουνιού, ενώ το ίδιο σύμβολο βρίσκεται και στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Η ειδική έκδοση της Cullinan θα παραχθεί σε 3 μόλις κομμάτια, σε συνεργασία με την αλυσίδα ξενοδοχείων Mandarin Oriental. Από τις 4 μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου, θα παρουσιάζονται σε ξενοδοχεία τους σε Βοστόνη, Miami, και Washington DC, όπου θα προσφέρεται στους πελάτες του ξενοδοχείου μία βόλτα 3 χιλιομέτρων.
Δυο από τα Cullinan είναι βαμμένα σε Magma Red, ενώ το τρίτο είναι βαμμένο σε Scala Red.

Οι ειδικές εκδόσεις των Ghost, Wraith και Dawn είναι διαθέσιμα προς πώληση στο Beverly Hills, αλλά οι Cullinan δεν θα πουληθούν.

Ο πρόεδρος της Rolls-Royce στην Αμερική, Martin Fritsches, δήλωσε: «Η Rolls-Royce Motor Cars και τα ξενοδοχεία Mandarin Oriental, έχουν δύο πολύ σημαντικά κοινά σημεία. Πρώτον, ένα πελατολόγιο με υψηλές απαιτήσεις και δεύτερον, την ικανότητα να προσφέρουμε απαράμιλλη πολυτέλεια. Είναι χαρά μας και τιμή μας να γιορτάσουμε μαζί με τους Κινέζους πελάτες μας την υποδοχή του νέου έτους».

Προτεινόμενα για εσάς

Honda, Mini και Rolls-Royce αναστέλλουν την παραγωγή αυτοκινήτων σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Kon

Spofec Rolls-Royce Phantom: Βασιλική βελτίωση με 685 ίππους

Σωτήρης Παπαδήμας

Η Rolls-Royce δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στην ζήτηση που έχει το Cullinan

Το Brexit δημιουργεί προβλήματα στην Rolls-Royce

Δημήτρης Κατσάκος

Η Rolls-Royce παρουσίασε το υβριδικό «ιπτάμενο ταξί» της

Δημήτρης Κατσάκος

Η Rolls-Royce αποκάλυψε το πρώτο της SUV

George Michaelides