Ελεύθερος Τύπος
AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Διάκριση για το Mitsubishi Outlander PHEV

Διάκριση για το Mitsubishi Outlander PHEV

Newsroom eleftherostypos.gr

Το ηλεκτρικό Mitsubishi Outlander PHEV αλλά και η συμβατική έκδοση του Outlander απέσπασαν προσφάτως το περίοπτο βραβείο «Best 5 All-Around Performance» από το αμερικανικό Automotive Science Group (ASG) σε ετήσια έρευνα που διενεργήθηκε την τρέχουσα χρονιά.

Το Outlander επιλέχθηκε από 372 υποψήφια μοντέλα στην κατηγορία SUV. Η έρευνα καταγράφει ότι και τα δύο οχήματα προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και αξία, υπερέχοντας κατά 22% έναντι ενός μέσου SUV.

Με την αμερικανική έκδοση του Outlander PHEV να προσφέρει πλήρως ηλεκτρική αυτονομία 22 μιλίων και 74 MPG-e κατ’ εκτίμηση του υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA), το plug-in υβριδικό μοντέλο συνδυάζει τις ανώτερες επιδόσεις και την απόδοση ενός ηλεκτρικού οχήματος με την πρακτικότητα ενός crossover.

Το ASG είναι ένα ερευνητικό group που βασίζεται σε αντικειμενικά δεδομένα, το οποίο ιδρύθηκε από την συμβουλευτική εταιρία περιβαλλοντικής πολιτικής Eco-innovations, LLC. Το βραβείο «Best 5 All-Around Performance» του ASG απονέμεται στα καλύτερα πέντε αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας που – σύμφωνα με την κρίση του οργανισμού – έχουν συγκεντρώσει τα υψηλότερα σκορ στους τομείς προστασία περιβάλλοντος, οικονομία και κοινωνική ευαισθησία.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

H Mitsubishi μειώνει σταδιακά την παρουσία της στην Ευρώπη

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Νέα Γενιά Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Outlander PHEV: Μηδενικός Φόρος για Εταιρικούς Χρήστες

Mitsubishi L200: Το ασφαλέστερο pick-up

Η Mitsubishi Motors γιορτάζει μία δεκαετία με τα i-MiEV

Ένα ακόμη βραβείο J.D. Power για τη Mitsubishi

Το Mitsubishi Outlander PHEV σημείωσε 200.00 πωλήσεις παγκοσμίως

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει το νέο ASX στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει ένα concept SUV στην Γενεύη