Ελεύθερος Τύπος
AUTO & MOTO - Powered by QUATTRORUOTE

H νέα Ambassador του Renault Kadjar είναι η ψηφιακή Liv

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ

Ζούμε στο 2020 και όλα γύρω μας είναι ψηφιοποιημένα. Ο καθένας μπορεί να ζήσει μια ψηφιακή εμπειρία ταξιδιού, «πετώντας» πάνω από ένα προορισμό στην οθόνη του υπολογιστή του ή «εξερευνώντας» τον με συσκευές VR (εικονικής πραγματικότητας). Πώς θα ήταν άραγε να αντιστρέφαμε την εμπειρία; Τι θα γινόταν, αν ένα δημιούργημα του ψηφιακού κόσμου ήθελε να ζήσει μια εμπειρία του δικού μας, πραγματικού κόσμου;

Η Renault για άλλη μια φορά καινοτομεί, καθώς γίνεται η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου, που δημιούργησε και μας συστήνει τη Liv, την πρώτη Virtual Ambassador ενός μοντέλου της.

Γνωρίστε τη Liv, τη Virtual Ambassador του Renault Kadjar. Φτιαγμένη αποκλειστικά από ψηφιακά pixels, η Liv είναι μια όμορφη, σύγχρονη και δυναμική παρουσία που, όμως, είναι «εγκλωβισμένη» στον άψυχο, virtual κόσμο της.

Από την άλλη, το Renault Kadjar είναι φτιαγμένο για να χαρίζει αληθινές εμπειρίες στις καθημερινές μετακινήσεις και τις αποδράσεις αυτού που το οδηγεί. Είναι πιστό στην υπογραφή της Renault για “Passion for Life”, σχεδιασμένο για να απλοποιεί τη ζωή μέσα στο αυτοκίνητο, δίνοντας της παράλληλα μια “bigger than life” διάσταση, με τον τρόπο που κινείται εντός και εκτός δρόμου.

Τι συμβαίνει όμως όταν η ψηφιακή Liv ανακαλύπτει το Renault Kadjar;

Γίνεται και αυτή κομμάτι του πραγματικού κόσμου, δραπετεύοντας από τα γκρίζα όρια της εικονικής ζωής της, εξερευνώντας, νιώθοντας και ζώντας την πραγματική. Ζει τη δύναμη των σύγχρονων κινητήρων βενζίνης και diesel με ισχύ έως 160 ίππους. Νιώθει την ασφάλεια που της προσφέρουν τα συστήματα Renault EASY DRIVE, όπως, μεταξύ άλλων, το Ενεργό Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου, η Προειδοποίηση Εκτροπής από τη Λωρίδα, η Αναγνώριση Πινακίδων Οδικής Κυκλοφορίας. Εξερευνά τον κόσμο, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, χάρη στο σύγχρονο σύστημα τετρακίνησης της Renault, με 3 προγράμματα λειτουργίας (2WD, AUTO 4WD, LOCK).

Μέσα στο Renault Kadjar ακόμα και ένας virtual πρωταγωνιστής μπορεί να νιώσει ενθουσιασμό και μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, πέρα για πέρα αληθινή.

Δείτε πώς η Liv ζωντανεύει μέσα σε ένα Renault Kadjar εδώ:

Ανακαλύψτε πώς δημιουργήθηκε η Liv εδώ:

 

Προτεινόμενα για εσάς

Ο Κορωνoϊός κλείνει δεκάδες εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Θεμιστοκλής Θεοδωρόπουλος

Renault Morphoz: Πέρα από τα όρια

Το Groupe Renault στη Διεθνή Έκθεση Γενεύης 2020: Ηλεκτρική αντεπίθεση

Σωτήρης Παπαδήμας

Με αυτές τις εξελιγμένες τεχνολογίες πρωταγωνιστεί το νέο Renault Clio στην κατηγορία του

Σωτήρης Παπαδήμας

Οδηγούμε το ηλεκτρικό Renault Zoe

Renault Megane Facelift (2020): Το R.S. θα είναι 300 ίππων!

Σωτήρης Παπαδήμας

Η Renault ανακοίνωσε τον Luca de Meo ως νέο πρόεδρό της

Σωτήρης Παπαδήμας

Με αύξηση πωλήσεων έκλεισε το 2019 για το Groupe Renault σε Ελλάδα και Ευρώπη

Σωτήρης Παπαδήμας

Συγκριτική Δοκιμή: Peugeot 208 εναντίον Renault Clio

admin