Ελεύθερος Τύπος
ΑΠΟΨΕΙΣ

Και υπέρ θεσούλας …δεηθώμεν

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε σε συνέντευξή του: «Και οι 153 βουλευτές της συμπολίτευσης θα ψηφίσουν τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή». Οπερ μεταφραζόμενο στη γλώσσα της φυλής των ΣΥΡΙΖΑ λέει: «Εχουμε ήδη αποφασίσει ότι θα φέρουμε τα μέτρα στη Βουλή, τα οποία δεν φέρνουμε τόσους μήνες, γιατί θα μας κάνουν ρόμπες ενώπιον εκείνων που μας πίστεψαν, αλλά να πάμε σε εκλογές να χάσουμε τις θεσούλες μας;».

Γράφει η Άννα Παναγιωταρέα

Μας λέει: «Τα δήθεν αντίμετρα είναι επίσης δήθεν ιστορίες για σανοφάγους, αλλά αν δεν ρίξουμε στάχτη στα μάτια τους, πώς θα μείνουμε στην εξουσία;».

Μας λέει: «Εχουμε αποφασίσει στο Μαξίμου ότι θα υπακούσει, στα τέσσερα, ο Καμμένος με τους δήθεν Ανεξάρτητους Ελληνες και θα ψηφίσει τα μέτρα, γιατί πεθαίνει για τα παραφερνάλια της εξουσίας». Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος λέει την αλήθεια: Σιγά που ο Πάνος Καμμένος δεν θα ψηφίσει εκείνα για τα οποία διερρήγνυε τα ιμάτιά του – μετά χυδαιότητος πλείστης ως αντιπολίτευση. Θα τα ψηφίσει… τραγουδώντας!

Αλλωστε ο Πάνος Καμμένος, που πήγε και ήρθε αστραπή στις ΗΠΑ, χάρη στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο, για την παρέλαση των ομογενών δεν έκανε καμία δήλωση περί μέτρων. Εκτός κι αν άφησε το συνονόματό του Δημήτρη Καμμένο να εκφράσει τις υποτιθέμενες αμφιβολίες των ΑΝ.ΕΛ.

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι δεν είναι και τόσο βέβαιος ότι θα ψηφίσουν τα μέτρα και οι 153 βουλευτές. Αμφιβάλλει πόσο συμπαγής είναι η κυβερνητική πλειοψηφία, όπως τη θέλει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Είπε ότι οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. δεν υπακούουν σε κομματική πειθαρχία κι επομένως πώς να προδικάσει αν θα υπερψηφίσουν. Και, τέλος -το κερασάκι στην τούρτα του-, είπε ότι θα περάσει μια βόλτα από τα αρμόδια υπουργεία να ενημερωθεί, γιατί αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από τις 8.600 ευρώ, το μέτρο δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή. Εκτός κι αν μειωθούν αντίστοιχα και οι φόροι.

Αλλά ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καμμένος έχει αποδειχθεί τζάμπα μάγκας! Αφήνει δήθεν αμφιβολίες, αλλά θα είναι ο πρώτος που θα ψηφίσει να πληρώνουν φόρο όσοι που έχουν εισόδημα 500 ευρώ το μήνα – θα του φαίνονται πλούσιοι, να υποθέσω…

Και όπως σχολίασε υπουργός των ΑΝ.ΕΛ. ακούγοντάς τον, «αν ο Δημήτρης είχε υπουργοποιηθεί, δεν θα παρίστανε τον αντάρτη». Και δεν είναι ο μόνος. Ολοι, ΣΥΡΙΖΑίοι και ΑΝ.ΕΛ., για μια καρέκλα ζούνε…

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Προτεινόμενα για εσάς

Επικίνδυνος για τη Δημοκρατία…

Tinad

Φιλότιμο στη εποχή covid…

Kon

Ο φίλος μου ο Μένης…

Kon

Τι δεν καταλαβαίνουμε;

Kon

Το ζέον…

Kon

Με ποιους να πάει…

Kon

3.060 μέρες…

Μιχάλης Μάρδας

Φιλελεύθερες επιλογές…

Tinad

Ο κακός γείτονας

Kon