Ελεύθερος Τύπος
ΑΠΟΨΕΙΣ

Εθνικά επιζήμιοι

«Καταιγίδα» τροπολογιών από τη κυβέρνηση στο παρά πέντε των εκλογών

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Η 4ετία διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. στιγματίστηκε όχι μόνο από το τρίτο βαρύ Μνημόνιο και την καταστροφική διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015, που κόστισε στη χώρα άνω των 100 δισ. ευρώ, αλλά και από την κύρωση της εθνικά επιζήμιας συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός, στη συντριπτική πλειονότητά του, αισθάνεται προδομένος από τις πολιτικές του κ. Τσίπρα, ο οποίος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων και αδιαφορεί για τη λαϊκή βούληση.

ΤΟ ΜΟΝΟ πράγμα για το οποίο δείχνει να ενδιαφέρεται ο πρωθυπουργός είναι να παραμείνει μέχρι τέλους γαντζωμένος στην εξουσία. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να προσφύγει σε εθνικές εκλογές ακόμα και τον Οκτώβριο, αγνοώντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, παρότι θα είναι μια μεγάλη συντριβή για τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ότι η κυβέρνηση Τσίπρα αποτελεί πλέον μια κυβέρνηση μειοψηφίας. Με δανεικούς βουλευτές και ευκαιριακές συμμαχίες, με τις οποίες θα προσπαθήσει να περάσει το υπόλοιπο της θητείας της.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ οι ΑΝ.ΕΛ., που υποτίθεται πως θα εμπόδιζαν τον κ. Τσίπρα από την εθνική παραχώρηση, αποδείχθηκαν ανακόλουθοι, καθώς ούτε ο κ. Καμμένος έκανε τίποτα πέρυσι για να αποτρέψει την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ η κύρωσή της στη Βουλή έγινε και με ψήφους βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, και ιδίως όσοι είχαν πιστέψει τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. το 2015, αντιλαμβάνονται πόσο ακριβά πληρώνουμε την επιλογή που έκαναν τότε και βλέπουν τους εθνικούς κινδύνους που υπάρχουν μπροστά μας από τα σκοτεινά σημεία της συμφωνίας, αλλά και από το γεγονός ότι θα πρέπει να εφαρμοστούν διατάξεις που θίγουν τις εθνικές μας ευαισθησίες.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αναγνωρίζει ανύπαρκτη «μακεδονική» γλώσσα και «ταυτότητα» με πρόθυμους βουλευτές και κωμικοτραγικά σκηνικά που έγιναν στη Βουλή.

ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ την κατάσταση χάους που επικρατεί στην οικονομία, με διαλυμένες τράπεζες και επενδυτική ερήμωση, καθώς επίσης την επιδείνωση της Δημόσιας Διοίκησης, της Υγείας, της Παιδείας και της ασφάλειας των πολιτών, διαπιστώνουμε ότι η 4ετία Τσίπρα στοίχισε πολύ στη χώρα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όταν ο πρωθυπουργός, που υποσχόταν ότι θα έφερνε την ελπίδα και την αξιοπρέπεια στην πατρίδα μας, αποδείχθηκε απλώς ότι έλεγε ψέματα ή καλλιεργούσε αυταπάτες, αλλά τελικώς αναδείχθηκε στον καλύτερο και πιο πιστό φίλο των δανειστών που πέρασε όλα όσα του ζήτησαν και στην οικονομία και στο Σκοπιανό.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

Η «απογείωση» ενός αεροδρομίου

Τι είπε ο Τσίπρας για τα τρία χρόνια από τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Euro 2020 – Κεφαλογιάννης: Κατάφωρη παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Αγάπη για την πατρίδα…

Kon

Θεοδωρικάκος: Προστατεύσαμε 1 εκατομμύριο εργαζόμενους – Διαθέσαμε 8 δισ. ευρώ

Λάμπρος Κατσαρός

Ζάεφ στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Είναι τιμή η φύλαξη των αιθέρων μας από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις

Τι Μακεδονία τι Άγιος Δομίνικος: Ξετρελαμένοι οι παραγωγοί ριάλιτι του εξωτερικού

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Κορωνοϊός: Μαστίζει τη Β. Ελλάδα η πανδημία – Σε Μακεδονία και Θεσσαλία το 60% των κρουσμάτων

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» η Πιερία – Σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας ο Κοντοζαμάνης

Ελεύθερος Τύπος Newsroom