Ελεύθερος Τύπος
ΑΠΟΨΕΙΣ

Στολές παραλλαγής…

Είναι πολύ το 1,4% που διάβασα σε κάποια δημοσκόπηση για το κόμμα του καμένου Καμμένου. Αλλά ως τις εκλογές θα έχει κι αυτό εξαερωθεί. Θεωρεί ότι αυτοί που τον ψήφισαν ως αντιμνημονιακό, ως αντιμερκελικό, ως αντιγερμανοτσολιά, ως πατριώτη, ως χριστιανό είναι ηλίθιοι;

Γράφει η Aννα Παναγιωταρέα

Ακόμη κι αν του είχαν συγχωρέσει ότι έγινε μνημονιακός, ότι έπεσε στα τέσσερα για την καγκελάριο, ότι απεδείχθη και γερμανοτσολιάς, ότι έκλαιγε ενώπιον του Ιερωνύμου -από συντριβή για την εξαπάτηση των ψηφοφόρων του;- δεν θα του συγχωρήσουν «το κόλπο» για τη συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα.

Σάββατο βράδυ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, για να πάει να υπογράψει Κυριακή πρωί στις Πρέσπες την εκχώρηση του ονόματος, την παροχή της εθνότητας και την αναγνώριση της «μακεδονικής γλώσσας». Το απόγευμα της Κυριακής κλαιγόταν ότι… δεν συμφωνεί, ενώ είναι υπουργός της κυβέρνησης! Ηθελε να εμποδίσει τον Τσίπρα να παραδώσει στα Σκόπια όσα τους είχαν αρνηθεί ΟΛΟΙ οι Ελληνες πρωθυπουργοί από Μεταπολιτεύσεως; Στο χέρι του ήταν. Ας αρνιόταν ψήφο εμπιστοσύνης. Θα ήταν η απόδειξη ότι στεκόταν εμπόδιο στη συμφωνία, την οποία απορρίπτει το 73% των πολιτών.

Ολα τα άλλα που λέει ξεδιάντροπα, νομίζοντας ότι βρίσκεται στο 2014, εξοργίζουν τους πολίτες! Ας πάει στη Μακεδονία -την ελληνική- να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο εμπιστεύεται την κυβέρνηση χωρίς να την… εμπιστεύεται και ο ζουρλομανδύας έτοιμος.

Χθες έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, ώστε να γελοιοποιήσει έτι μάλλον τους βουλευτές που δηλώνουν ακόμη ΑΝ.ΕΛ. «Θα αποσυρθούμε», είπε, «από την κυβέρνηση όταν έρθει η ώρα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ώρα θα είναι η ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Καλά, θα ρίξει ο καμένος Καμμένος τον Τσίπρα, όταν απεφάνθη στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε από την Ελλάδα μετά τη Μεταπολίτευση; Τύφλα να έχει και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, για το δάκρυ του οποίου χύνει ο καμένος Καμμένος κροκοδείλια; Θα ρίξει τον Τσίπρα, με τον οποίο αγκαλιασμένος, στο Ζάππειο, έλεγε ότι θα πάνε ως το τέλος μαζί;

Ο καμένος Καμμένος είναι τέτοιας ολκής πολιτικός απατεώνας, ώστε νομίζει ότι αν δεν ψηφίσει τη συμφωνία, εφόσον έρθει στη Βουλή, μετά θα βγει στον κόσμο για να μαζέψει κάποια ψηφαλάκια.

Τώρα ο καμένος Καμμένος θα στείλει επιστολή στο γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι η Ελλάδα ήρε τις αντιρρήσεις της και συμφωνεί με την ένταξη των Σκοπίων στη Βορειοατλαντική Συμμαχία με το όνομα «Μακεδονία» -το Βόρεια είναι για… ξεκάρφωμα- ή θα κρυφτεί πίσω από τον μπάρμπα Κουβέλη;

Καθόμαστε και συζητάμε σοβαρά για τον καμένο Καμμένο; Τζάμπα μάγκας, μωρέ, με στολές παραλλαγής.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Προτεινόμενα για εσάς

Ισα… δικαιώματα!

Ανδρέας Ντίνης

Λευκός οίκος, μαύρα κοράκια…

Kon

Μεγάλη η χάρη Tης…

Kon

Η «ιστορία» Παπατσίπρα…

Kon

Θέμα… ευλυγισίας

Μιχάλης Μάρδας

Σαν έτοιμος από καιρό…

Μιχάλης Μάρδας

Μικρή, πικρή μου ατζέντα…

Μιχάλης Μάρδας

Τζάμπα μάγκας…

Kon

Πολιτιστική βαρβαρότητα

Μιχάλης Μάρδας