Ελεύθερος Τύπος
Χωρίς κατηγορία

Ο Παύλος Γερουλάνος σχολιάζει το δημοσίευμα που τον συνδέει με τον Γκλέτσο [βίντεο]

Ο Παύλος Γερουλάνος για το δημοσίευμα που τον συνδέει με τον Γκλέτσο

Newsroom eleftherostypos.gr

Η υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της Αθήνας ήταν αναμενόμενο πως θα φέρει και πολλά αρνητική σχόλια, μα και αηθείς επιθέσεις. Ειδικά από μέσα που είναι σεσημασμένα σε αυτό. Ο Παύλος Γερουλάνος ρωτήθηκε σε συνέντευξη του για το δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών έδωσε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη για το Πρωινό του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων σχολίασε το εν λόγω δημοσίευμα. Ένα δημοσίευμα που πάτησε πάνω στην δήλωση του Γκλέτσου για το ψάρι και παρουσίασε ως ζευγάρι τους δυο τους.

Ο Παύλος Γερουλάνος το αντιμετώπισε με χιούμορ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποδέχτηκε την χυδαιότητα του δημοσιεύματος. Στην απάντηση του εξήγησε ότι η προσβολή δεν ήταν προσωπική. Ήταν ενόχληση γιατί στιγμάτιζε ανθρώπους της LGBT κοινότητας.

«Όταν η επίθεση γίνεται με μία διάθεση στιγματισμού συμπολιτών μας με άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αυτό είναι εντελώς απάνθρωπο. Όταν πάλι είναι ένα άρθρο το οποίο κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Πρέπει να σηκώσεις το ανάστημά σου και να πεις “Όχι, μέχρι εδώ”! Απαντήσαμε στο άρθρο  κάνοντας λίγο χιούμορ σε ό,τι με αφορούσε εμένα προσωπικά, αλλά τελειώνοντας με ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που έλεγε ότι αυτό το πράγμα δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Τέτοιου είδους άρθρα θα έπρεπε να τραβούν την προσοχή και των αρμοδίων, έτσι ώστε να κρατιέται η δημοσιογραφική δεοντολογία. Δεν ήταν το θέμα η προσωπική προσβολή. Προσωπικές προσβολές πρέπει να είσαι έτοιμος να φας απ΄όλες τις μεριές στην πολιτική. Δεν ενοχλήθηκα σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά ως Αθηναίος δεν δέχομαι μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=502&v=SfwTFcWOhtM

Προτεινόμενα για εσάς

Viral: Μια διαρροή…χυμού, ένας σκύλος- ζογκλέρ και το κούγκαρ που πήρε έναν άνδρα στο κατόπι

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας: Το φίδι που σκόρπισε τον τρόμο σε μια πόλη και άλλα…

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας: Η ζηλιάρα γάτα, το μωρό-πιανίστας και η εκδίκηση ενός σκύλου

Μαρίνα Μπενέκου

ΚΙΝΑΛ: Παραμένει υποψήφιος ο Γερουλάνος – Το μήνυμα για τη συλλογή υπογραφών

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα viral της ημέρας: Ο σκύλος- πιανίστας, η πανέξυπνη αγελάδα και μια έκπληξη γενεθλίων που πήγε στραβά

Μαρίνα Μπενέκου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Και ο Παύλος Γερουλάνος υποψήφιος για την προεδρία

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα viral της ημέρας: Ο αστείος τρόπος που ένας μπαμπάς χτενίζει την κόρη του και τα «καλούδια» που έστειλε ο Μπέζος στο διάστημα

Μαρίνα Μπενέκου

TikTok: Εταιρεία θησαύρισε φτιάχνοντας «ψεύτικους» ινφλουένσερς

Μαρίνα Μπενέκου

Τα viral της ημέρας: Το κοριτσάκι που πέτυχε τον πιλότο μπαμπά της σε πτήση και άλλα…

Μαρίνα Μπενέκου